nivelTORITIE 8
85500 NIVALA
Avoinna MA-TO 9-17
Ajanvaraus ma-pe 8-17
044 5440544
Kiireettömät ajanvaraukset
myös sähköpostilla:
nivel@elainklinikkanivel.fi
Etusivu
Hinnasto
Lisätiedot
Me     
Eläinlääkäri Sami Savolainen on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1998. Sen jälkeen hän on toiminut kunnallisena eläinlääkärinä Haapaveden kaupungin palveluksessa vuoteen 2013 asti. Eläinklinikka Nivel perustettiin vuonna 2009. Samin tykkää monipuolisesti eri hommista, ja tykkää tehdä niitä yleensä sata lasissa.


Sami leikkaa
Klinikkaeläintenhoitaja Julia  Kaarela on klinikallamme osa-aikaisena. Julia on monipuolinen koiraharrastaja, joka vapaa-aikanaan mm. toimii kehätoimitsijana sekä kulkee Hupi koiran kanssa Karva-kaveri keikoilla. Päätoimisesti Julia työskentelee maatalouslomittajana.

Julia
Eläintenhoitaja Maarit Lahdenperän sydäntä lähellä ovat koirat ja hevoset. Erityisesti Maaritin heiniä on palveluskoirat ja hevoshommissa kiinnostus on maastoratsastuksessa.


Maarit
Hanna-Suoma pyörittää klinikan juoksevat asiat ja avustelee sen verran kun ehtii. Hannan vastuulla on kaikki yleismiehen hommat, sekä koneet, ohjelmat, netti ja sosiaalinen media. Apulaisena klinikalla aika ajoin toimii myös Lepi corgi.

Hanna
 


Kaisu Seppä on tuttu pieneläinhoitaja jo edellisen Nivalan pieneläinklinikan ajalta. Kaisu on kokenut ja pätevä eläinlääkärin oikea käsi.
                   Kaisu on vapaalla vielä vuoden 2018.

kaisu